18 Mai - Brașov
ATENȚIE: EVENIMENT LIVE, ÎN LOCAȚIE, PREZENȚĂ FIZICĂ!!

FĂ PASUL DE LA..

NECUNOSCUT LA RECUNOSCUT

OBIȘNUIT LA NEOBIȘNUIT

EȘEC LA SUCCES

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

CE SE VA ÎNTÂMPLA LA EVENIMENT?

VEI PARTICIPA, ALĂTURI DE 250 DE ALȚI ANTREPRENORI, LA UN EVENIMENT LIVE UNIC, CARE ÎȚI VA FURNIZA PE PARCURSUL A 8 ORE, ÎN 3 SESIUNI DE LUCRU, CHEIA și PLANUL PERSONALIZAT și ACȚIONABIL AL TRANSFORMĂRII AFACERII TALE ÎNTR-UN BRAND CARE GENEREAZĂ VENITURI EXCEPȚIONALE ..ÎN URMĂTOARELE 30 DE ZILE!

PARTEA ÎNTÂI

Vom descoperi CE ai, cu adevărat, de valoare… astfel încât să ai impact cât mai puternic în piață și să poți lansa brandul cât mai repede.

PARTEA A DOUA

Vom descoperi CINE are nevoie, cu adevărat, de ceea ce oferi… astfel încât să îi poți ajuta imediat și să fii răsplătit pentru aceasta (a se citi bani).

PARTEA A TREIA

Cum să te faci repede CUNOSCUT… astfel încât să construiești un brand puternic pentru afacerea ta (a se citi cum să îți lansezi brandul cât de repede posibil și să generezi clienți și venituri excepționale).

La finalul celor 3 sesiuni de lucru, vei pleca acasă cu PLANUL TĂU PERSONALIZAT și ACȚIONABIL “BRANDIFY” DE LA AFACERE LA BRAND ÎN 30 ZILE ..SAU MAI PUȚIN!

VEI PRIMI DE ASEMENEA BONUS ȘI..

Manualul de lucru pentru toate cele 3 sesiuni ale evenimentului Provocarea Brandului
(valoare 504 Lei)

AU ACCEPTAT PROVOCAREA ȘI AU CÂȘTIGAT:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mulțumim Horațiu.. Afacerea mea a crescut de 5X într-un an datorită ție! Echipa Denta Clinic este familia ta!
CIPRIAN DEACONU
Manager Denta Clinic
🌐 DentaClinic.ro
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Informații valoroase care puse în practică după o structură sigură mi-au adus creșterea brandului! Mulțumesc Horațiu!
TIBERIU ZAHARIA
Manager Sobe de Poveste
🌐 SobeDePoveste.ro
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Horațiu face minuni! Este The Best! Pur și simplu te ghidează, te ia de mână și te învață pas cu pas ceea ce trebuie să faci pentru a-ți crește businessul, a te face cunoscut ca să devii un Brand!
MIHAELA NISTOR
Manager Posturo Dinamic
🌐 AnalizaPosturala.ro
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ai fost scânteia care a aprins focul de artificii! Într-un an și jumătate, compania a crescut de 20 de ori! Mulțumesc mult petru încredere și, ca să dau mai departe sloganul pe care îl folosești mereu... Fii tare în Brand!
DANIELA IONESCU
Manager Clinica Dr. Daniela Ionescu
🌐 DrIonescuDaniela.ro
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trainingurile lui Horațiu de Brand Management mi-au remodelat radical opiniile și modul de a percepe afacerile. Urmând sfaturile lui, am transformat afacerea familiei începută cu 10.000 Lei împrumutați de la C.A.R. într-un business de 3.000.000 Lei declarați anul trecut la ANAF.
LIVIU GĂINĂ
Manager Yaksteel
🌐 Yaksteel.ro

CE TREBUIE SĂ ȘTII

La Horațiu Manea Brand Management, credem că oamenii pot avea SUCCES în viață și în afaceri prin Brand ..în timp record!
 
Horațiu este în acest business al consultanţei pentru construcţia de branduri de 19 ani, iar rezultatele lui pentru clienții actuali nu sunt deloc tipice.
 
Horațiu este Brand Managerul care a crescut un startup românesc la o afacere de 1 Milion Euro în doar 1 An.. și la 2,5 Milioane Euro în următoarele 6 luni!
 
Horațiu este UNICUL Brand Manager din România care a captivat atenția pe plan INTERNAȚIONAL datorită REZULTATELOR sale remarcabile în sistemul BRANDIFY (în 2023, UpViral, companie de marketing de renume mondial, i-a dedicat un interviu special).
 
Esenţa este următoarea: ACESTE LUCRURI SUNT GRELE. Şi necesită MUNCĂ, TIMP, BANI, RESURSE, EFORT, IMPLICARE şi RISC. Pe deasupra, aproape nimic nu iese din prima.
 
Trebuie să fii consecvent, constant şi dăruit TOTAL brandului. Gândeşte-te la asta: dacă brandul ar fi fost uşor, toate afacerile ar fi fost branduri acum.
 
Acestea fiind spuse, ceea ce vei învăța în Provocarea Brandului va rămâne cu tine, iar abilitățile pe care le vei dobândi te vor avansa iremediabil pe calea brandului.

ODATĂ CU PARTICIPAREA LA EVENIMENT, VEI PRIMI..

DUBLA GARANȚIE MANEA
prin care NU poți pierde:
GARANȚIA CALITĂȚII
Calitatea informației;
 
GARANȚIA SATISFACȚIEI
Îți garantăm că îți va plăcea tot ceea ce vei afla și învăța la eveniment!

OBȚINE TOATE ACESTEA..

20 X LOCURI DISPONIBILE GRATUIT!

(Locurile se epuizează repede!)

ZILE
ORE
MINUTE
SECUNDE
🌐 Brandify.ro | 📩 office@brandify.ro
© HORATIU MANEA BRAND MANAGEMENT