Creăm campanii pentru a-ți lansa brandul

Manea One—UNICUL serviciu ALL-IN-ONE Campanii de Brand cu certificare Brandify din România pentru LANSAREA BRANDULUI și, în același timp, generarea de prospecți calificați, clienți devotați și vânzări mult peste medie astfel încât să devii THE ONE în nișa ta și să domini întreaga piață.

Ești la o campanie de brand distanță de SUCCES.

ce vei găsi aici

Video

Marketing

Brand

Vânzări

Comunicare

Identitate

Afaceri

Despre noi

Viziunea noastră este aceea ca, într-o zi, brandurile românești să domine piețele românești care acum sunt acaparate de brandurile străine.

Misiunea noastră este să creăm 100.000 de campanii de brand de SUCCES pentru afacerile românești astfel încât să lanseze și să construiască, în timp, branduri puternice și să domine nișele în care activează.

Folosim concepte și tehnologii proprii inovative, dezvoltate în timp—BBT (Branduire Bazată pe Tranzacții – Branduire cu scopul de a genera tranzacții) și Artele frumoase ale brandului (artele aplicate în construcția brandului – Copywriting, Film, Foto, Audio, Graphic & Web design).

Este un sistem de brand-marketing bazat pe folosirea unei combinații de bunăvoință și oferte pentru a construi brandul și să facă vânzări în același timp.

 

0
vânzări
0
Video
0
Campanii
Servicii și tehnologii

Povești de succes

Seminar rășini epoxidice - pardoseli, mese, obiecte decorative

Buget campanie 1,6K € | Venituri directe generate 30K €

Casa de bunica

Campania "De la șoc și groază la casa de vis" | Buget campanie 2K € | Venituri generate 100K €

“Colaborarea noastră cu tine (n.n. Horațiu Manea) a fost una dinamică, constructivă și plăcută. Am apreciat pasiunea ta, am văzut creativitatea ta și faptul că ești plin de resurse. Ești o persoană deosebită și unică. Îți mulțumesc pentru impactul tău în acest proiect. A fost o plăcere pentru mine și echipa mea să colaborăm!”

Dolores Bota

CEO, PASTA VERA

01. Campanii pentru audiențe reci

Conștientizarea brandului

02. campanii pentru audiențe calde

Interacțiune

03. campanii pentru audiențe fierbinți

Conversie în clienți /vânzări

04. campanii pentru crearea puterii brandului

Construcția brandului, în timp

Oportunitate de lucru exclusivist..

CHIAR poate Horațiu să te ajute să creezi campanii de brand de SUCCES?

.. pentru a lansa brandul și, în același timp, să generezi PROSPECȚI calificați, CLIENȚI devotați și VÂNZĂRI mult peste medie astfel încât să devii THE ONE și să domini întreaga nișă?

Play Video

Dragă Prieten,

Îți mulțumesc că ai ajuns până aici.

Dacă ești ÎNTR-ADEVĂR un antreprenor..

În special cineva care dorește să facă vânzări mult peste medie și LUCREAZĂ activ la a-și crește afacerea…

Atunci această oportunitate de lucru ar putea fi cea mai importantă pentru tine.

Dacă ești interesat să lucrăm împreună,

Creăm și derulăm, colaborativ, CAMPANII DE BRAND all-in-one: Campanie de lansare a brandului și Campanii de construcție a brandului, în timp. 

Obiectivul principal al lucrului este să te ajutăm să creăm și să derulăm, colaborativ, campanii de brand pe social media (Facebook, Instagram, Email, Google, YouTube) astfel încât afacerea ta să devină repede un BRAND care să genereze prospecți calificați pentru marketing, clienți noi și vânzări MULT PESTE MEDIE pentru afacerea ta.

Vom face aceasta cu ajutorul serviciului UNIC de social media brand management cu certificare Brandify – MANEA ONE — Clienți din social media.

Tehnologiile proprietare pe care le folosim sunt BBT—Branduire Bazată pe Tranzacții (Branduire cu scopul de a genera tranzacții) și Artele frumoase ale brandului (copywriting, film, audio, graphic și web design).

Este un sistem de brand-marketing bazat pe folosirea unei combinații de bunăvoință și oferte pentru a construi brandul și să facă vânzări în același timp.

1. Vom crea o campanie de brand-video care să lanseze brandul și să atragă cumpărătorii pe care îi dorești în același timp.

Vei lucra cu noi individual pe parcursul acestei părți pentru a identifica ceea ce ai de VALOARE. Și prin „lucru”, vreau să spun „răspunde la câteva întrebări, astfel încât să ajungem la esență și să ne asigurăm că facem o treabă excelentă pentru tine”.

În primul rând, vom afla exact pe cine dorești de CLIENȚI.

Apoi vom afla CE își doresc.

După care, vom crea o campanie de brand-video care să îi facă să își dorească acel lucru de la TINE.

Scriem textul, scenariul, filmăm cadrele, montăm și realizăm filmul de campanie, totul.

2. Vom face toate acele „chestii tehnice confuze pentru tine”.

Ne vom asigura că pagina de business a companiei tale este configurată corect pe Facebook.

Apoi ne vom asigura că managerul de reclame (Facebook Business Manager) este configurat corect, astfel încât să poți rula campanii.

Apoi, îți vom crea pixelul Facebook și/sau ne vom asigura că este implementat corect.

NU FACI NIMIC în această etapă. (Este plictisitor și te cam sperie dacă nu îți plac lucrurile tehnice.)

3. Vom construi toată campania pentru TINE—în contul tău de Facebook.

Vom partaja ecranul cu tine și vom configura campania ta, vom face targetarea, totul.

Când vom termina, campania ta va fi gata de publicare și o putem lansa direct, urmărindu-i perfomanța.

În plus, dacă dorești vom înregistra întreaga sesiune de lucru pentru tine, astfel încât să o poți folosi oricând dorești să creezi o nouă campanie.

4. Vom crea toată secvența de “după clic”.

Ce se întâmplă după ce oamenii dau clic pe reclama ta? Aceasa este ceea ce numim experiența de “după clic”.

Vom crea secvențele de conversie pentru generarea de prospecți și conversia în clienți.

Vom crea paginile de destinație (landing page), de înscriere (opt in) și/sau de vânzare (sales page).

Vom crea, de asemenea, secvențele automatizate de email.

Toate acestea sunt și vor rămâne ale tale, pe un domeniu internet al tău, pentru a le folosi oricând dorești.

Dacă te întrebi care este prețul unei campanii de brand all-in-one Manea One de SUCCES pentru ca tu să îți LANSEZI brandul și să ai CLIENȚI noi și VÂNZĂRI mult peste medie pentru afacerea ta, așa cum ai văzut mai sus, iată VALOAREA pe care o primești.

În primul rând, îl vei avea pe Horațiu Manea disponibil 100% pentru campania ta de pe cinci poziţii: 1. Brand Manager, 2. Marketing manager, 3. Director de comunicare, 4. Creative director şi 5. Lead copywriter. Nu vei găsi, în mod garantat, în România, un profesionist mai bun pentru compania ta (onorariul său, pentru companiile cu care lucrează 1-la-1 pe brand management, începe de la 5.000 € /lună /linie de business).

În al doilea rând, ai acces integrat la tot ceea ce înseamnă “artele frumoase ale brandului” în construirea celei mai bune campanii de brand pentru tine: copywriting, regie de film, producție video, audio, foto, identitate vizuală, graphic și web design, serviciu pe care îl oferim la cheie, în Brandify, începând de la 3.000 € /lună /linie de busines.

În al treilea rând, crearea unei campanii Manea One de lansare a brandului durează aproximativ o lună—concept, script, producție și post-producție video, setare campanie Facebook și setare secvență de “după clic”. Dacă faci un calcul simplu, ar trebui să plătești minim 8.000 € (5.000 € Horațiu ca brand manger + 3.000 € Artele frumoase ale brandului). Are sens. Dar nu e nici pe departe atât. Nu este nici măcar jumătate din suma asta. Prețul unei campanii de brand all-in-one Manea One pentru Lansarea Brandului începe de la 3.500 € pentru un timp limitat.

De ce acest preț relativ accesibil? 2021 este anul accesibilității, după un 2020 aproape apocaliptic pentru foarte multe companii românești. Vreau să reușești și să ai SUCCES mai repede prin BRAND (așa cum ai văzut că am făcut-o pentru cei cu care lucrăm). Este pur și simplu o mare plăcere să ne implicăm personal în a aduce performanță prin brand companiilor românești.

În plus, vei primi, ca BONUS, acces GRATUIT, pe viață, în Calea Brandului—cursul LIVE multimedia pentru implementarea Brandify – Sistemul UNIC, complet și revoluționar de construcție a brandului (valoare 20.304 Lei). Este, dacă vrei, o GARANȚIE de SUCCES pe mai departe. Ești în Calea Brandului, ești pe Calea Succesului.

Înainte de a merge mai departe, trebuie să ştii că nu putem ajuta pe toată lumea la acest preț special per campanie de lansare a brandului. Nu suntem o „agenție mare” sau ceva de genul, lucrăm doar cu clienți pe care credem că îi putem ajuta cu adevărat, prin urmare putem face acest lucru doar pentru câțiva antreprenori luna aceasta.

Iată ce să faci în continuare: programează o discuție pe Zoom cu Horațiu personal dând un click pe linkul de mai jos.
Vei vedea un formular cu câteva întrebări despre afacerea ta. De îndată ce am aceste informații, le voi analiza şi vom stabili o zi şi o oră pentru a purta discuţia finală înaintea începerii colaborării.

©MANEA ONE by HORAȚIU MANEA BRAND MANAGEMENT

🌐 MANEA.ONE | 📞 +40.725.459.333 | 📧 SUPPORT@MANEA.ONE

Campanie limitată!